Kylling med soltørrede tomater

Saftig kylling i en lækker sauce med soltørrede tomater, hvidløg, fløde og parmesan. Masser af smag og nemt at lave.

  • Kyllingefileter i en sauce fyldt med smag.
  • Jeg serverede med pasta, dampede grøntsager og et glas hvidvin.

Til 4 personer

Krydr kyllingefileterne med salt og peber, og steg dem i smørret på panden ved middel varme, til de er næsten gennemstegte. Tag dem af panden, læg dem på en tallerken eller et fad og dæk dem til med sølvpapir.

Snit hvidløgene fint og hak de soltørrede tomater (hvis de ikke allerede er hakket). Kom begge dele på panden og steg et øjeblik. Hæld bouillon på og tilsæt timian (eller andet krydderi efter smag). Lad det simre 5 minutter.

Rør fløden i, lidt ad gangen. Rør ligeledes osten i, lidt ad gangen. Smag til med salt og peber.

Kom kyllingefileterne tilbage på panden (altså i sovsen). Varm retten igennem.

Pynt evt. med friskhakket basilikum, og servér f.eks. med grøntsagspasta eller alm. pasta og dampede grøntsager eller en god salat.

Indsendt af
d.
27.04.16.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.