Lækker islagkage med nøddebund og karamel

Utroligt lækker islagkage med en knasende nøddebund og små stykker blød karamel. En helt forrygende kombination, som med garanti er et hit hos både store og små. Desuden er den ufatteligt nem at bikse sammen og skal bare have tid til at sætte sig i fryseren.

  • Denne fantastisk lækre islagkage er med karamel og en herlig nøddebund med peanuts.

Til 1 springform

Nøddebund

Fyld med karamel

Blend mandler og peanuts helt fint. Smelt smørret, og bland det sammen med nødderne. Tryk blandingen ud i en springform (ca. 22 cm i diameter) beklædt med bagepapir. Sørg for, at blandingen er jævnt fordelt. Sæt nøddebunden i køleskabet, så den kan sætte sig, mens du laver fyldet.

Pisk fløde, kondenseret mælk og vanilje, til det bliver en fast creme. Skær de bløde karameller i stykker, og vend dem i cremen. Gem evt. lidt af karamelstykkerne til pynt. Sæt springformen i fryseren natten over. Så er den klar til servering.

Tip:
Tag gerne islagkagen ud 15-20 minutter før servering. Så er den nemmere at skære ud.

Indsendt af
d.
07.12.16.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.