Lækre bønnefritter

Første gang jeg smagte bønnefritter, blev jeg helt vildt overrasket over, hvor lækre de er. De bliver dejligt sprøde, og så glemmer man helt, at det er en grøntsag, man spiser ;) Mums.

  • Lækre bønnefritter, du slet ikke vil kunne holde fingrene fra!
  • Bønnefritter smager vildt godt - du bliver nødt til at prøve dem!

Til 2 personer

Fedtfattig

Klik her og få vores gratis e-kogebog med det lækreste tilbehør.

Kom de frosne bønner i en frostpose, og hæld olie og krydderier i posen. Ryst posen, så olien fordeles.

Hæld bønnerne ud på en bageplade med bagepapir, og fordel dem, så de ikke ligger ovenpå hinanden. Bag dem i en varm ovn ved 200 grader i ca. 25-30 minutter, til de er gyldne og sprøde.

Servér bønnefritterne i stedet for rigtige pommes frites eller som grønt tilbehør.

Indsendt af
d.
17.05.17.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.