Lækre grøntsagsspyd

Lækre grøntsagsspyd, der er super nemme at lave, og som både kan tilberedes i ovnen eller på grillen. Servér til alt fra f.eks. kylling og laks til spareribs og frikadeller.

  • Lækre grøntsagsspyd, der passer perfekt til grillmad.
  • Placér dine spyd i et lille fad, hvis de skal i ovnen. Så bliver de bagt hele vejen rundt.

Til 2 personer

Fedtfattig

Læg grillspyddene i en skål med vand, så de kan suge noget af vandet – på den måde bliver de ikke sorte og brændte i ovnen.

Rens kartoflerne, og kog dem i letsaltet vand i 10 minutter – de skal IKKE være helt gennemkogte.

Skyl squashen, og skær den i skiver. Skyl tomaterne. Pil rødløgene, og skær dem i kvarte. Sæt skiftevis kartofler, squash, tomater og rødløg på spyddene. Læg spyddene i et fad – evt. et lille fad, hvor spidsen af spyddene kan hvile på kanten, så de hæves fra bunden (se billede nr. 2 ved at trykke på pilen til højre).

Hæld lidt olie hen over grøntsagerne, og drys med salt og timian. Kom dem i en 220 grader (almindelig ovnvarme) varm ovn i ca. 10 minutter, til grøntsagerne er gyldne og lækre.

Indsendt af
d.
29.05.17.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.