Laksepakker i ovn

De her laksepakker bages i ovnen, så de er super nemme og hurtige at lave. Når de delikate laksefileter tilberedes i stanniol bevarer de al deres saft og kraft og får samtidig masser af smag fra porrer, creme fraiche og citron.

  • Super gode laksepakker i ovn, som er ultra nemme at lave.
  • Den lækre blanding af porrer, creme fraiche og citronsaft giver masser af smag til fileterne.
  • De ovnbagte laksefileter kan f.eks. serveres med kartofler og en god salat til.

Til 2 personer

Forvarm ovnen til 200 grader.

Læg laksefileterne på hver deres stykke stanniol (stanniolstykkerne skal være ret store). Fordel creme fraichen på fileterne, så hele toppen er dækket. Rens porren godt, og skær den i tynde ringe. Læg dem oven på laksen, og hæld citronsaften over. Krydr med salt og peber.

Fold folien over laksen, og luk kanterne godt til.

Bag laksepakkerne i ovnen i ca. 10 minutter, til laksefileterne er færdigstegte. Stegetiden kan variere en smule alt efter den præcise størrelse på fileterne.

Tip:
Du kan også bruge frossen laks. Så skal stegetiden bare forlænges med ca. 5-10 minutter.

Indsendt af
d.
05.04.17.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.