Lakserilette

En funklende frisk forret, hvis klædelige snehvide udseende og cremede konsistens, kreeret af creme fraiche og rygeost, mingler intensivt med skrappe løg og ses i godt selskab med skiver af røget laks, før det hilser på dine (og dine gæsters) smagløg, som kun kan blive glad for det nye bekendtskab.

  • Lakserilette pyntet med citronmayo og ristet rugbrød.

Til 2 personer

Forslag til tilbehør

Hak rødløg fint og klip purløg fint. Hak ligeledes 2/3 af laksen fint. Resten af laksen gemmes til serveringen.

Rør de hakkede ingredienser sammen med rygeost og creme fraiche. Smag til med salt og peber.

Ved servering anrettes lakseriletten på skiver af røget laks. Det kan evt. gøres i en madring - det giver en flot effekt.

Pynt evt. med små prikker af citronmayo og ristet rugbrødskrymmel.

Indsendt af
d.
21.03.13.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.