Laks i ovn med porrer og gulerødder

Virkelig nem og lækker opskrift på laks i ovn med porrer gulerødder i en dejlig cremet sovs.

  • Ovnbagt laks på cremet gulerods-porrebund.
  • Her er retten serveret med pasta.

Til 4 personer

Klik her og få vores gratis e-kogebog med lækre retter, der passer sig selv i ovnen.

Tænd ovnen på 200 grader.

Rens porrerne og skær dem i skiver. Skræl gulerødderne og skær dem ligeledes i skiver. Bland porrer og gulerødder sammen med mornaysauce i et ildfast fad. Krydr med salt og peber og bag i ovnen i ca. 25 minutter.

Fjern skindet fra laksen. Dryp evt. lidt citronsaft over fisken og krydr med salt og peber.

Tag fadet ud af ovnen og rør forsigtigt i det med en ske. Læg laksefileterne ovenpå og bag i yderligere 10-12 minutter.

Server f.eks. med pasta eller server retten for sig selv. Pynt evt. med lidt dild.

Indsendt af
d.
06.03.18.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.