Lasagnesuppe - lækker suppe med hakket oksekød og pasta

I den her lækre lasagnesuppe med hakket oksekød og pasta får du alle de dejlige smage fra en traditionel lasagne - denne variant er bare meget nemmere at lave. Suppen serveres rygende varm med små stykker smeltet ost i.

  • Hakket oksekød, tomat, pasta og parmesan sørger for, at suppen smager som en god lasagne
  • Den lækre lasagnesuppe serveres med mozzarellatern på toppen.

Til 4 personer

Til servering

Skræl gulerødderne, og skær dem i fine tern. Skyl bladsellerien, og skær ligeledes den i små tern. Pil løget, og hak det.

Svits grøntsagerne i olivenolie i en stor gryde ved middelsvag varme. Hak imens hvidløg fint, og tilsæt det til grøntsagerne. Lad det stege, til løgene er klare. De må endelig ikke brune.

Skub grøntsagerne ud til kanten i gryden, og tilsæt det hakkede oksekød. Skru op for varmen, og brun kødet godt af. Tilsæt timian, rosmarin, grøntsagsbouillon, hakkede tomater og soltørrede tomater. Bring suppen i kog, og lad det simre i ca. 10 minutter.

Smag suppen til med salt og peber, men pas på ikke at salte den for meget, for der skal parmesan i senere, og det tilføjer også lidt salt.

Kom makaronien i suppen, og kog den i ca. 5 minutter, til den er al dente. Rør parmesanen i. Riv basilikumbladene i mindre stykker, og tilsæt dem. Smag igen til med salt og peber.

Servering:
Skær mozzarellaen i små tern. Kom lidt af ternene i den varme lasagnesuppe ved servering, så de kan smelte ned i suppen.

Indsendt af
d.
17.10.17.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.