Luftige burgerboller

Det her er de mest luftige burgerboller, jeg længe har smagt. De slår til enhver tid de færdigkøbte, og så er de endda simple at lave. Hvis bollerne har ligget et par dage, kan de sprayes med lidt vand og ristes. Så bliver de friske igen.

  • Luftige og lækre burgerboller med sesam.

Til 6 stk

Lun mælken, og smuldr gæren heri. Kom salt og sukker i, og bland det godt sammen.

Smelt smørret, og lad det køle lidt af. Bland det så i mælken.

Kom lidt mel i ad gangen, imens der æltes godt – jeg har lavet dejen på en røremaskine, så måske skal der lidt mere eller mindre mel i, hvis den æltes i hånden.

Lad dejen hæve i 1 time, og ælt den så igennem igen. Form burgerbollerne, og lad dem hæve yderligere 30 minutter.

Pensl bollerne med æg, og drys sesam på toppen. Bag dem ved 180 grader i ca. 20 minutter.

Indsendt af
d.
13.07.16.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.