Stor madpandekage i ovn

Det er utrolig nemt at lave sine egne madpandekager, og her får du en god opskrift på en stor madpandekage, der er bagt i ovnen. Fyldet, grøntsagerne og osten spiller rigtig godt sammen, og så har du en dejlig krydret aftensmad, der er rig på smag.

  • Lækker stor madpandekage i ovn med oksekødsfyld og ost. Mums!

Til 3 personer

Fyld

Pandekagedej

Anretning af madpandekagen

Fyld:
Snit/hak løg, hvidløg, forårsløg og peberfrugt, og stil det til side.
Brun oksekødet af i smørret på en pande ved høj varme. Tilsæt hvidløg og løg, og lad det stege i ca. 2 minutter. Tilsæt 2/3 af forårsløgene, samt peberfrugt, hakkede tomater og oregano, og lad det koge under låg ved høj varme i ca. 6-7 minutter. Smag til med salt og peber, og stil fyldet til side.

Pandekagedej:
Pisk mel, mælk og salt sammen til en ensartet masse, og pisk æggene i massen ét ad gangen. Tildæk en lille bradepande (ca. 30 x 35 cm) med bagepapir, og smør med rigeligt fedtstof. Hæld pandekagedejen ud i bradepanden, og bag den ved 225 grader i ca. 20 minutter, eller indtil den er færdig.

Anretning af madpandekagen:
Tag pandekagen ud af ovnen, og tag den forsigtigt op af bradepanden. Læg den på et skærebræt, og fordel næsten alt fyldet på pandekagen. Rul den sammen, og kom det sidste fyld på toppen. Skær tomaterne i skiver, læg dem ovenpå fyldet, og afslut med mozzarella. Stil den fyldte madpandekage i et fad, og bag den i ovnen ved 200 grader, indtil osten er smeltet.
Fordel den sidste tredjedel af forårsløgene på toppen, og servér.

Indsendt af
d.
13.06.16.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.