Chiagrød med mango

Dejlig chiagrød med en sødlig smag af mango, som gør grøden ekstra velegnet til dessert. Den kan selvfølgelig også serveres til morgenmad eller som et lækkert mellemmåltid - evt. med et drys mandler og lidt frisk frugt.

  • Den gulige chiagrød med mandler og frisk mango på toppen.
  • Her i en lidt mindre tallerken.

Til 2 personer

Topping

  • mango i tern eller anden frisk frugt (f.eks. hindbær, ananas, kiwi, banan osv.)
  • mandler eller müsli
Fedtfattig

Skær mangoen rundt om den hårde sten/kerne i midten. Skrab det gule frugtkød af skrællen med en ske, eller skær det af med en kniv. Kom det i en skål og blend det med en stavblender (en alm. blender, minihakker eller foodprocessor kan også sagtens bruges).

Bland chiafrø og mandelmælk sammen med den blendede mango. Tilsæt evt. vaniljepulver.

Dæk chiagrøden til, og lad den trække i køleskabet natten over.

Rør i grøden inden servering, og spis den f.eks. med mandler og mango (eller anden frisk frugt) i tern.

Indsendt af
d.
19.08.15.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.