Juice med mango

Denne søde og lidt cremede juice med mango og ananas smager helt fantastisk. Mynten tilføjer en friskhed, der passer godt til de søde frugter.

  • Her mangojuicen pyntet med mynteblade.
  • Ingredienserne er skåret i stykker, og klar til at blive presset.

Til 4 personer

Skær skrællen af mangoen. Skær det gule frugtkød i mindre stykker - undgå den hårde kerne i midten.

Skær ligeledes skrællen af ananassen og skær frugtkødet i mindre stykker. Her kan den hårde stok godt bruges.

Skyl gulerødderne eller skræl dem hvis det er nødvendigt. Skær dem i mindre stykker.

Skyl mynten.

Kom skiftevis lidt mango, ananas, mynte og gulerod i juicemaskinen, indtil det hele er presset til juice.

Holdbarhed:
Kan drikkes med det samme eller holde sig i køleskabet 1-2 dage (1 dag hvis juicen er lavet på en alm. saftpresser/centrifugaljuicer og 2 dage hvis den er lavet på en slowjuicer, så presser juicen mere nænsomt).

Indsendt af
d.
05.10.14.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.