Marcipanroulade med nougat og appelsin

Den her marcipanroulade med nougat og appelsin er den helt perfekte værtindegave. Den smager skønt af Grand Marnier, og så er den pyntet smukt med mørk chokolade og kandiseret appelsinskal.

  • Dejlig marcipanroulade der er fyldt med nougat og appelsinkrokant
  • Der er både appelsin i nougatfyldet og kandiseret appelsinskal på toppen - det er konfekt, når det er bedst!

Til 1 stk

Ælt marcipan og Grand Marnier sammen til en ensartet masse. Rul den ud mellem to stykker bagepapir til et rektangel på ca. 17 x 25 cm.

Smelt nougat over vandbad. Tilsæt finthakket kandiseret appesinskal, og fordel nougatmassen på marcipanpladen. Sæt pladen på køl, til nougaten er nogenlunde stivnet.

Rul marcipanrouladen sammen. Brug bagepapiret til hjælp. Stil marcipanrouladen på køl, til den har sat sig. Det kan godt tage lidt tid.

Smelt den mørke chokolade med orangesmag over vandbad. Brug en pensel til at pensle den smeltede chokolade på marcipanrouladen. Pynt med kandiseret appelsinskal, mens chokoladen endnu er flydende.

Opbevar marcipanrouladen på køl, til den skal serveres.

Indsendt af
d.
11.12.17.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.