Mexicansk bønnesauce med chorizo

Hvorfor tage til Mexico, når Mexico kan komme til dig? Chorizo giver både fylde og en krydret smag til denne mexicanske bønnesauce, som er let at lave og passer til de fleste mexicanske retter.

  • Den færdige bønnesauce på panden.
  • Chorizoen giver både smag og farve til løgene.
  • Her er bønnesaucen brugt i mexicanske pandekager med salsa, stegte grøntsager og guacamole.

Til 4 personer

Fjern eventuelt papir/skind fra chorizopølsen, og skær den i små tern. Kom dem på en pande, og steg ved svag varme, så de afgiver noget af chorizoens fedt uden at brænde på. Skru derefter op på middel-høj varme, og steg chorizoen, til den begynder at tage lidt farve.

Hak løg og hvidløg, og kom dem på panden. Svits et øjeblik.

Tilsæt kidneybønner (inkl. chilisaucen), og lad bønnesaucen simre i 5-10 minutter ved middel varme.

Smag til med salt og peber, men husk, at chorizoen i forvejen er salt og spicy.

Indsendt af
d.
14.01.15.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.