Mexicanske bønner

Denne ret har en fantastisk og autentisk mexicansk smag. Den er godt krydret/spicy, så hvis man har en sart gane, skal man måske nøjes med en enkelt chili eller udelade den helt.

  • Mexicanske bønner i cremet og spicy sauce

Til 4 personer

Hak løg og hvidløg, og svits dem i olien (de skal ikke brune). Tilsæt bønnerne inkl. chilisaucen.

Flæk chilierne på langs og fjern kernerne. Skær chilierne i tynde strimler, og kom dem ned til bønnerne.

Tilsæt bouillon, hakkede tomater, koriander og spidskommen. Lad retten simre et kvarters tid eller til saucen har en god tyk konsistens.

Smag til med salt og peber inden servering.

Indsendt af
d.
22.11.12.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.