Mexicansk gryderet med kylling

Denne mexicanske gryderet er fyldt med møre stykker kylling, kidneybønner, tomat, løg og hvidløg, og hele herligheden blandes med ris og toppes af med friske forårsløg og cremet avocado.

  • Mexicansk kyllingegryde med ost, tomat, avocado og forårsløg på toppen.
  • Sådan ser gryderetten ud inden der kommer topping.
  • Der drysses med revet cheddar.

Til 4 personer

Topping

Hak løg og hvidløg fint. Steg det i olien i en gryde.

Skær kyllingen i mundrette stykker, og kom dem i gryden. Rør godt rundt, så de svitses på alle sider.

Skør peberfrugten i små tern, og kom dem i gryden sammen med risene. Lad dem stege et halvt minuts tid, mens der røres. 

Tilsæt hønsebouillonen. Hæld væden fra kidneybønnerne, og kom dem i gryden sammen med de hakkede tomater og evt. majs. Tilsæt spidskommen og evt. chili.

Lad retten simre under låg i ca. 15 minutter, eller til risene er færdige.

I mellemtiden gøres toppingen klar. Halvér tomaterne, fjern de bløde kerner og skær "tomatkødet" i små tern. Snit forårsløgene fint.

Skær avocadoerne over på langs, fjern stenene, og tag det grønne frugtkød ud med en ske. Skær det i tern, og pres lidt limesaft eller citronsaft over.

Smag retten til med salt og peber, og servér med toppingen.

Indsendt af
d.
05.10.15.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.