Mexicansk kylling

Nem og lækker mexicansk kylling med ris og en let krydret sovs samt revet cheddarost på toppen. Det hele tilberedes i et fad i ovnen.

  • Lækker mexicansk ret med smeltet ost på toppen.
  • Kyllingen skæres i mindre stykker og lægges i fadet.
  • Sådan ser det ud efter den første tur i ovnen.
  • Der kommes ost på og drysses med forårsløg ved servering.
  • Her kan man fornemme hvor dejlig "cheesy" den er.
  • Server f.eks. med en mexicansk avocadosalat.

Til 4 personer

Tænd ovnen på 190 grader.

Hæld væden fra kidneybønnerne og kom dem i et ildfast fad på ca. 20x20 cm. Bland ris, majs, salsa, bouillon, chili og koriander/spidskommen sammen med bønnerne.

Skær kyllingebrysterne i mundrette stykker. Fordel dem ovenpå blandingen i fadet, og tryk dem lidt ned i blandingen, så man kun kan se toppen af dem.

Dæk fadet til med sølvpapir og bag det i ovnen i 40 minutter.

Tag fadet ud af ovnen, fjern sølvpapiret og drys revet cheddar over retten. Sæt fadet tilbage i ovnen, og bag i yderligere 5 minutter eller indtil osten er smeltet.

Skyl forårsløgene og skær dem i skiver. Drys dem over retten ved servering eller servér dem ved siden af.

Servér f.eks. den mexicanske kylling med guacamole, eller en salsa med avocado. Den kan også bruges som fyld i tortillas.

Indsendt af
d.
19.10.15.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.