Millionbøf med bacon og fløde

Dejlig nem opskrift på millionbøf, her tilsat bacon og fløde, der gør sovsen ekstra cremet. Retten kan laves i løbet af bare en halv time, og den serveres med ris til.

  • Kogte ris og cremet millionbøf serveret
  • En ordentlig omgang millionbøf står og simrer
  • Løg og bacon er med til at give smag til retten
  • Fløden gør sovsen ekstra cremet

Til 3 personer

Kog risene efter anvisningen på pakken.

Kom lidt olie på en stegepande, og svits baconen i olien. Tilsæt det hakkede oksekød, og lad det svitse med.

Hak løg og kom det op i panden til kødet. Lad det hele stege sammen, til kødet er gennemstegt.

Tilsæt fløde, revet muskatnød, oksebouillon og evt. kulør, og lad retten koge op. Smag til med salt og peber.

Anret ris og millionbøf i portioner, og server.

Indsendt af
d.
01.02.16.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.