Hjemmelavet mandelsmør

Det fantastisk cremede mandelsmør er ikke det billigste at købe. Til gengæld er det noget af det nemmeste at lave selv! Det eneste du skal bruge er faktisk mandler (og lidt salt), så det er bare at komme igang.

  • Server eksempelvis som dip til frugt.
  • Det består stort set kun af mandler.
  • Mandelsmørret får en skøn konsistens.

Ingredienser

Kom mandlerne på en bageplade med bagepapir, og rist dem i ovnen i 10 minutter ved 200 grader. Lad dem køle helt af inden de kommes i en minihakker eller foodprocessor. Hak/blend indtil mandlerne bliver til en fin og cremet grød.

Jeg brugte først minihakkeren, men den havde problemer med "trække det" så jeg fortsatte med stavblenderen. Det blev rigtig godt.

Smag mandelsmørret til med lidt salt.

Indsendt af
d.
26.09.13.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.