Minicupcakes med chokolade

De her minicupcakes med smag af chokolade og en dejlig smørcreme med kakao kan kun blive et hit. Kagerne er hurtige at lave, og smørcremen er nem at gå til. De kan evt. pyntes med et lille lakridsæg eller lignende, men de er også fine uden.

  • Pyntet med smørcreme og et lille lakridsæg - oplagt dessert til f.eks. påske.
  • Så små er de her minicupcakes med chokolade.

Til 24 stk

Chokoladecreme

Pynt

Forvarm ovnen til 200 grader.

Pisk sukker og æg lyst og luftigt. Sigt mel, kakaopulver, bagepulver, vaniljesukker og salt i, og bland det grundigt i. Tilsæt mælk.

Smelt smørret, og tilsæt også det. Vend det i dejen, og fordel den derefter i formene.

Bag dine minicupcakes i ca. 12-14 minutter. Lad dem derefter køle af på en rist.

Chokoladecreme:
Pisk smør og flormelis sammen, til massen er luftig. Tilsæt flødeost og kakaopulver, og rør, til massen er ensartet.

Dekorer dine mini-chokoladecupcakes med cremen ved f.eks. at bruge en stjernetyl. Du kan evt. pynte dem med et lakridsæg.

Indsendt af
d.
22.03.16.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.