Minitærter i muffinsforme

Disse små minitærter bages i muffinsforme, så de er super nemme at lave. De har et lækkert fyld af skinke og porrer samt hytteost og æg, der binder det hele sammen.

  • De lækre minitærter laves nemt i en muffinsform og smager skønt.

Til 14 stk

Forvarm ovnen til 180 grader.

Rens porrerne, og snit dem i tynde strimler. Svits dem i lidt olie på en pande ved middelvarme i ca. 10 minutter, til de er blevet lidt bløde i det. De må endelig ikke tage farve. Kom porrerne op i en si, og lad dem køle af.

Blend æg og hytteost sammen med salt og lidt peber, og stil det til side.

Brug en udstikker eller et glas, der er lidt større i diameter end hullerne i muffinsformen, og stik små cirkler ud af tærtedejen. Smør evt. muffinsformen med olie, hvis du bruger en af metal. Tryk cirklerne ned i hullerne, og fordel skinke og porrer heri. Hæld æggemassen over, men hæld ikke helt op til kanten, for ellers kan det flyde over i ovnen.

Bag minitærterne i ca. 35-40 min.

Indsendt af
d.
09.02.17.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.