Æblemuffins med lakrids

Æble og lakrids er nok ikke de to ting, du først ville forbinde med hinanden. Ikke desto mindre går de virkelig godt sammen; i disse æblemuffins udgør lakridssmagen et fint modspil til marcipanens og æblernes varme sødme.

  • Skøn og svampet æblemuffin med lakrids.

Til 12 stk

Smelt smør eller margarine.

Pisk æg og sukker godt sammen.
Riv marcipanen i æggemassen og pisk det godt sammen.

Tilsæt smørret og pisk igen.

Sigt mel, bagepulver og vaniljesukker i og rør det sammen med en grydeske.

Skræl æblerne, fjern kernehus og skær dem i små stykker.
Vend æblestykkerne i lakridspulveret og kom dem i dejen. Rør forsigtigt rundt.

Kom dejen i muffinsforme – gerne den slags der ikke skal smøres.

Bag de lækre æblemuffins med lakrids ved 180 grader i ca. 25 minutter.

Indsendt af
d.
30.09.13.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.