Muffins uden æg

Æggeallergiker eller ej så skal ingen leve uden kage. Disse muffins er helt uden æg, men bagepulveret sørger for, at kagerne stadig hæver op og bliver dejligt luftige. Et skud karamelsauce i dejen gør dem kun endnu bedre.

  • Lækre og luftige muffins uden æg
  • Dejlige kager klar i en fart

Til 30 stk

Bland mælk, olie, græsk yoghurt, vaniljeekstrakt og eventuelt karamelsauce godt sammen.

Bland bagepulver, sukker og hvedemel sammen, tilsæt det til dejen og rør godt. Hak chokoladen og rør det i.

Fordel dejen i muffinsforme, så formene er ca. 2/3 fyldte.

Bag ved 175 grader (varmluft) i ca. 17 minutter.

Indsendt af
d.
12.03.15.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.