Müsli med havregryn

Denne skønne, hjemmelavede variant af müsli med havregryn slår til hver en tid den færdigkøbte. Opbevar den i en lufttæt beholder, så du altid har lidt lækkert at drysse på f.eks. din yoghurt eller skyr.

  • Lækker, hjemmelavet müsli med havregryn, mandler og speltflager.
  • Müsli i lufttætte glas.
  • Servér f.eks. din müsli med på yoghurt som her.
  • Spis den til morgenmad eller som et mellemmåltid.

Ingredienser

Fedtfattig

Hak mandler, og bland dem sammen med havregryn, speltflager og rørsukker.

Tilsæt sirup lidt ad gangen, og vend blandingen sammen, så siruppen bliver fordelt jævnt.

Fordel blandingen på et stykke bagepapir, og bag det i ovnen ved 180 grader i ca. 20 minutter, eller til blandingen er gylden. Rør i blandingen ca. hvert 5. minut.

Hak rosiner og tranebær, og tilsæt dem, når blandingen tages ud af ovnen. Kom müslien i en lufttæt dåse eller på glas, når det er kølet helt ned.

Spis f.eks. müslien på skyr eller yoghurt.

Indsendt af
d.
22.10.15.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.