Müslibarer med banan

Müslibarer med banan har en dejlig sødme, der næsten får dem til at smage som kage. Barerne er utroligt nemme at lave og indeholder gode og nærende ingredienser som havregryn, nødder og chiafrø.

  • Sprøde müslibarer med en herlig smag af banan.
  • Müslibarer er super nemme at lave selv. Det tager ikke mere end 10 minutter!
  • Banan giver en skøn smag til bagværk - disse müslibarer er bestemt ingen undtagelse.

Til 15 stk

Fedtfattig

Kom kokosolie, smør og honning i en skål, og smelt det i mikrobølgeovnen – det kan også gøres ved svag varme i en gryde eller over vandbad. Lad det køle lidt af.

Blend kokosolie, smør og honning sammen med banan i en minihakker, blender eller med en stavblender.

Hak mandler og peanuts, og hæld nødderne i en stor skål sammen med Rice Krispies, havregryn og chiafrø. Hæld bananblandingen henover, og rør det hele godt sammen.

Fordel blandingen i en form på 25 x 25 cm beklædt med bagepapir, og tryk det godt sammen. Bag massen i ovnen ved 175 grader i ca. 20 minutter. Stil massen på køl, så den bliver helt fast, og skær den så ud i müslibarer.

Indsendt af
d.
12.04.17.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.