Müsliboller

Dejlige müsliboller med knasende bidder af pecannød, søde abrikosstykker, syrlige tranebær og en legende luftig krumme. Pyntet med græskarkerner smager de ikke bare uovertruffent, men ser også indbydende ud.

  • Lækre müsliboller pyntet med græskarkerner.
  • Bollerne inden bagning.

Til 10 stk

Fedtfattig

Opløs gæren i vandet. Tilsæt salt, olie og creme fraiche.

Hak nødderne og abrikoserne. Kom nødder, müsli, abrikoser og tranebær i.

Tilsæt lidt mel af gangen. Ælt dejen. Dejen vil være lidt fugtig, men det gør bollerne luftige.

Lad dejen hæve i 1-2 timer.

Form dejen til boller og pensl med vand. Drys med græskarkerner.

Bag müslibollerne ved 200 grader i 12-14 minutter.

Bollerne kan fryses og tages op til madpakkerne.

Indsendt af
d.
18.04.13.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.