Nem blåbærtærte

En rigtig nem og lækker blåbærtærte lavet på færdigkøbte tærtebunde, så den ikke tager mange minutter at bikse sammen. Hvis du har en ekstra sød tand, kan du servere den sammen med din yndlingsis.

  • Blåbærtærte med fint rudemønster.
  • Her er tærten serveret med en kugle vaniljeis.

Til 1 stk

Kom tærtebunden i en tærteform (ca. 24 cm i diameter), og skær det overskydende dej, der hænger ud over kanten, af.

Hæld blåbærrene over bunden.

Bland sukker og kartoffelmel sammen med kornene fra vaniljestangen. Hæld blandingen over blåbærrene og ryst formen lidt, så det fordeler sig godt.

Klip evt. den ekstra tærtebund i tynde strimler, og læg dem i et rudemønster over tærten før den puttes i ovnen.

Bag blåbærtærten ved 175 grader (varmluft) i ca. 40-45 minutter afhængig af ovn og tærte.

Lad den køle af og server evt. sammen med lidt is.

Indsendt af
d.
11.03.15.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.