Nem dessert med appelsin

Skøn dessert med appelsin, der både er nem at lave og smager dejligt. De friske appelsinfileter komplimenteres af den aromatiske creme med vanilje, og desserten pyntes med hindbær.

  • Super lækker dessert, der tilmed er nem at lave
  • Desserten forener appelsin, hindbær og vanilje
  • Der skal både bruges fileter og skal af appelsinerne

Til 4 personer

Flæk vaniljestangen, og skrab kornene ud. Del dem med sukkeret, og bland det sammen med creme fraichen. Riv skallen af den økologiske appelsin direkte ned i creme fraiche blandingen.

Pisk fløden til flødeskum, og vend den sammen med creme fraiche blandingen. Sæt cremen på køl, til du er klar til servering.

Skær fileter af appelsinerne, og arranger dem som små sole på hver tallerken. Fordel cremen i midten af solene.

Halvér hindbærrene, og brug dem til pynt. Pynt evt. også med lidt frisk mynte eller timian.

Indsendt af
d.
26.04.17.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.