Blomkålsmos - nem og lækker opskrift på blomkålsmos

Denne opskrift giver en blød og lækker blomkålsmos med et hint af hvidløg. Mosen er dejligt cremet og kan f.eks. bruges til fisk eller fjerdkræ som erstatning for almindelig kartoffelmos.

  • Den lækreste blomkålsmos med et lille hint af hvidløg
  • Blomkålen skåret ud i fine buketter.
  • Mosen er god som tilbehør til stort set alt.
  • Blomkålsmosen har et dejligt hint af hvidløg

Til 4 personer

Fedtfattig

Skyl blomkålen og skær den i mindre stykker. Kom den i en gryde med vand og kog indtil den er mør, ca. 10-12 minutter.

Hæld vandet fra. Mos eller blend blomkålen sammen med smør. Pres eller hak hvidløget fint, og bland det i blomkålsmosen.

Servér mosen mens den er varm.

Få vores gratis e-bog med de bedste blomkålsopskrifter - klik her.

Indsendt af
d.
27.10.15.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.