Nemme croissanter med chokolade

Det behøver ikke være svært at lave sine egne croissanter med chokolade, og her får du opskriften på de absolut nemmeste af slagsen. Server dem f.eks. lune med en kop kaffe til eller som en del af søndagens brunch.

  • En lun croissant med chokolade
  • Et tværsnit af de nemme chokoladecroissanter
  • Croissanterne er klar til at blive penslet og pyntet
  • Chokoladen placeres på butterdejen

Til 8 stk

Del butterdejen i otte lige store firkantede stykker.
Hak chokoladen, og fordel den i enderne af hvert stykke dej.
Rul dejen rundt om enderne og ind mod hinanden, og vend den med rullerne nedad.

Det kan være en god idé at kigge billederne til opskriften igennem, så du kan se, hvordan det skal gøres.

Bland æg og vand, og pensel croissanterne med æggeblandingen.

Hak hasselnødderne og fordel dem på toppen af croissanterne. Drys herefter lidt perlesukker på toppen.

Bag dem ved 200 grader i ca. 15 minutter.
Croissanterne smager allerbedst, hvis de serveres lune.

Indsendt af
d.
08.06.15.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.