Nemme vegetarfrikadeller af indisk dahl rester

Rigtig god måde at få brugt resterne af den indiske dahl. Tryl dem om til disse krydrede vegetarfrikadeller - det er både super nemt og lækkert.

  • Nemme og lækre vegetarfrikadeller lavet af en rest dahl.
  • Her er de serveret med raita, kogte bønner og stegt spidskål med karry.

Til 4 personer

Rør dahl, æg og bagepulver sammen i en skål. Rør derefter melet i.

Kom olien på panden og tænd på middel varme. Form vegetarfrikadellerne på samme måde som man former alm. frikadeller, og steg dem i olien til de er lysebrune på begge sider.

Servér f.eks. med stegt spidskål, friskkogte grønne bønner og raita eller andet tilbehør efter smag.

Indsendt af
d.
11.07.18.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.