Nudler med oksekød, rød karry og kokosmælk

Fantastisk ret med nudler, oksekød og grøntsager samt kokosmælk, som gør retten dejligt cremet. Nudelretten er ekstra nem, for det hele tilberedes i den samme wok eller pande, så nudlerne også får masser af smag fra den skønne karrysovs. Toppet med friske forårsløg og krydderurter er det helt genialt.

  • Super lækre nudler med oksekød, peberfrugt og en fænomenal karrysovs.
  • Server nudelretten med friske forårsløg og koriander på toppen samt lidt ekstra lime.
  • Det hele tilberedes i én gryde/pande, så man ikke skal koge nudlerne ved siden af.
  • Nudlerne får masser af smag fra karrysovsen.

Til 4 personer

Serveringsforslag

Start med at forberede grøntsagerne. Pil hvidløg, og hak dem fint. Skyl forårsløgene, og skær dem over, så du har den hvide og den grønne del for sig. Snit begge dele relativt fint, og gem den grønne del til servering.

Skræl gulerødderne, og skær dem i tynde strimler. Skyl peberfrugterne, og skær ligeledes dem i tynde strimler. Sæt grøntsagerne til side.

Varm olien op i en wok (eller en stor pande eller gryde) ved middelhøj varme. Svits oksekødet, til det er brunet godt af. Tilsæt rød karrypasta og alle grøntsagerne, og lad det stege med i 5 minutter. Tilsæt kokosmælk, oksebouillon, sukker, soja og limesaft, og kog blandingen op. Smag til med salt og peber.

Kom nudlerne ned i sovsen, og kog dem heri i 5-8 minutter, til de er helt møre. Rør rundt i det et par gange undervejs, så nudlerne hele tiden er dækket af sovs.

Servér nudelretten med de fintsnittede forårsløg (den grønne del), limefrugt og frisk koriander.

Indsendt af
d.
26.02.18.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.