Nutella-pandekager

Det her må være de ultimative Nutella-pandekager, for Nutellaen er bagt ind i pandekagerne, så midten er fyldt med den dejlige hasselnøddecreme. De er et sikkert hit hos både store og små.

  • Lækre Nutella-pandekager med en midte af smeltet chokoladecreme.

Til 8 stk

Bland mel, bagepulver, vaniljesukker, sukker og salt sammen i en skål. Slå ægget ud heri, og kom halvdelen af mælken i. Pisk det godt sammen, så der ingen klumper er. Smelt smørret på den pande, du vil lave pandekagerne på, og pisk det smeltede smør i dejen sammen med resten af mælken.

Varm panden op til middel varme. Kom imens Nutellaen op i en sprøjtepose eller frysepose, og klip et hul i enden.

Kom ca. 1/2 dl dej på panden, og spred det en lille smule ud til en cirkel. Sprøjt en lille cirkel Nutella ovenpå dejen, og brug ca. 1/2 dl dej mere til at lukke Nutellaen inde med. Steg pandekagerne, til der begynder at komme bobler på overfladen af dejen. Vend dem, og giv dem ca. et minut på den anden side, til de er gyldne.

Servér evt. Nutella-pandekagerne med et drys flormelis eller hakkede, ristede hasselnødder til. De kan også sagtens serveres for sig selv eller med lige den topping, du har lyst til.

Indsendt af
d.
30.01.17.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.