Nutellakugler

Der skal kun ganske få ingredienser til for at fremtrylle disse lækre Nutellakugler, der smager vildt godt. Kombinationen af de bløde chokoladetrøfler og de knasende, ristede hasselnødder er slet ikke til at stå for.

  • Sindssygt gode Nutellakugler med en silkeblød konsistens og knasende hasselnødder udenpå

Til 25 stk

Klik her og få e-kogebogen med de lækreste kager - helt gratis.

Bræk chokoladen i mindre stykker, og kom den op i en gryde sammen med smør og fløde. Smelt det sammen ved lav varme. Rør Nutellaen i, og sæt chokoladeblandingen på køl i minimum 1 1/2 time, så det kan sætte sig.

Rist hasselnødderne ved 200 grader i 10-12 minutter, til skallen begynder at sprække og løsne sig. Lad nødderne køle lidt af, og gnid skallen af. Hak dem fint, og kom dem op i en skål.

Tril små kugler af chokolademassen, og rul dem i de hakkede hasselnødder. Opbevar Nutellakuglerne på køl, indtil de skal spises.

Indsendt af
d.
30.01.17.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.