Nye kartofler i ovn

Nye danske kartofler bagt i ovnen, er fantastisk tilbehør til de fleste retter. De skal blot vendes i olie og drysses med lidt salt, og så passer de ellers sig selv.

  • Hele ovnbagte kartofler med olie og salt.
  • Tilberedes på en bradepande eller i et ildfast fad.

Til 4 personer

Skrub og skyl kartoflerne godt. Det er ikke nødvendigt at skrælle nye kartofler. Lad dem dryppe af og kom dem i en frysepose sammen olien - så er det nemt at fordele olien på alle kartoflerne.

Fordel kartoflerne på en bageplade med bagepapir eller i et stort ildfast fad. Drys salt over og bag i ovnen ved 200 grader i ca. 35-40 minutter afhængig af ovn og kartoflernes størrelse.

Indsendt af
d.
23.06.16.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.