Omelet med bacon, spinat og feta

Omelet med masser af næring og smag. Spinaten er både sund og mættende, mens bacon og champignon tilfører umami og fetaen giver et lækkert, cremet touch. Retten er ikke blot rig på smag, men også på bl.a. jern og protein.

  • Den alsidige omelet med bacon og spinat toppes blødt med feta.

Til 4 personer

Pisk æg, vand, salt og peber sammen i en skål.

Steg bacon på en pande. Skær champignonerne i skiver og lad dem stege med. Tilsæt derpå spinaten.

Hæld æggeblandingen udover ingredienserne i panden, når spinaten er faldet sammen. Læg et låg på, når omeletten bliver lidt fast.

Smuldr fetaen med fingrene og drys det udover. Læg låg på panden igen. Lad fetaen smelte, kværn lidt peber over og server.

Tip: Har du ikke et låg til din pande, kan du alternativt bage omeletten færdig i ovnen ved 200 grader.

Indsendt af
d.
20.01.14.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.