Osteboller

Lækre og luftige osteboller, der både indeholder ost i dejen og som topping. Bollerne kan nydes som et måltid i sig selv eller bruges som f.eks. tilbehør til suppe eller som sandwichboller.

  • Gyldne osteboller med ost både indeni og udenpå.
  • Drys osten på som det sidste, inden de kommer i ovnen.
  • Bollerne er super luftige indeni. Mums!

Til 9 stk

Topping

Kom lunken vand i en skål, og opløs gæren heri. Rør salt, sukker og olie i. Bland havregryn, ost og halvdelen af melet i. Rør resten af melet i, og ælt dejen godt i ca. 10 minutter. Lad den hæve tildækket i 1 time.

Ælt dejen igennem igen. Form ostebollerne, og læg dem på en bageplade med bagepapir. Tryk dem lidt flade, og lad dem hæve i ca. 30 minutter. Drys så ost på toppen, og bag dem ved 180 grader i ca. 20-25 minutter.

Indsendt af
d.
19.08.16.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.