Ostesoufflé

En soufflé kan godt virke som et skræmmende projekt, men denne lækre og luftige ostesoufflé er helt sikkert værd at give sig i kast med. Det er faktisk ikke så svært. God appetit.

  • Gylden ostesoufflé.
  • Selvom den falder lidt sammen når den kommer ud af ovnen, er den stadig dejlig luftig.
  • Her er ostesouffléen serveret med dampede gulerødder og broccoli.

Til 4 personer

Pisk mel og fløde sammen til en jævning i en skål. Kom fløden i lidt ad gangen, så det ikke klumper.

Smelt smørret i en gryde.

Kom jævningen i gryden med det smeltede smør under omrøring.

Tilsæt revet ost. Tag gryden med opbagningen af varmen, når osten er smeltet.

Del æggene i blommer og hvider. Rør æggeblommerne i opbagningen ét ad gangen.

Pisk æggehviderne stive, og vend dem i opbagningen. Smag til med salt og peber.

Smør et ovnfast fad med fedtstof, og drys det med rasp. Kom opbagningen i fadet. Bag ostesouffléen ved 180 grader i ca. 45 minutter. Åben ikke ovnen før souffléen er færdig, da den let falder sammen.

Indsendt af
d.
16.04.15.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.