Paleo burger med portobello

Skift de sædvanlige burgerboller ud med portobellosvampe, som er sundere end det hvide brød og især smager fortrinligt stegte. Endnu bedre (og sundere) bliver burgeren kun af den cremede avocadomos og friske grøntsager.

  • Sådan så paleo burgeren ud inden jeg satte tænderne i den.
  • Stegt portobello som burgerbolle
  • Avocadomos kommes i.
  • Dernæst salat, løg og bøf.
  • Ananas og tomat.
  • Agurk, mere avocado og en portobellosvamp på toppen.

Til 2 personer

Fedtfattig

Rens portobelloerne og krydr dem med peber.

Skræl ananas og skær den i tynde skiver. Skær ligeledes agurk og tomat i tynde skiver, og løg i ringe. Skyl salaten.

Form kødet til bøffer og krydr med peber. Steg dem i olie på en pande.

Flæk avocadoerne på langs og fjern stenene. Skrab det grønne frugtkød ud og mos det med en gaffel. Pres limesaften over. Hak eller pres hvidløg og rør det sammen med avocadomosen. Smag til med salt og peber.

Steg portobellosvampene med den flade side nedad i lidt olie på en pande. Vend dem og steg dem et kort øjeblik på den anden side. Tag dem af inden de skrumper alt for meget sammen.

Brug portobelloerne som "burgerboller" og byg din burger med det lækre fyld.

Indsendt af
d.
18.04.13.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.