Paleo pizzabund

I nedenstående opskrift brugte jeg skinkestrimler som en del af fyldet, men næste gang vil jeg nok vælge hakket oksekød. Det passer bedre sammen med pizzabundens smag.

  • Pizzabunden inden den bliver bagt.
  • Ingredienserne bliver rørt sammen til pizzabunden.
  • Den færdigbagte pizzabund med tomatpuré.
  • Det ønskede fyld fordelt på pizzabunden.
  • Den færdige pizza.

Til 4 personer

Fedtfattig

Snit hvidkålen. Skræl gulerødder og persillerødder, og riv dem på et rivejern. Rør hvidkål, gulerødder og persillerødder sammen med æg, salt og peber. Fordel blandingen på en bageplade med bagepapir, og bag i ovnen ved 200 grader i 20 minutter.

Smør tomatpuré på den bagte pizzabund og fordel det ønskede fyld på pizzaen.
Bag paleo pizzaen i 10 minutter ved 200 grader.

Server med en frisk salat.

Indsendt af
d.
04.02.13.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.