Panang kylling

Virkelig nem og lækker opskrift på den klassiske thairet panang kylling. Retten består af kylling og bambusskud i en skøn sauce, der er lavet på kokosmælk. Retten serveres med ris til.

Til 3 personer

Tilbehør

Skær kyllingen i mundrette stykker, og mariner den i sesamolie, panang karrypasta og majsstivelse i en halv times tid.

Kom det hele på panden, og lad det stege, til kyllingen er lige akkurat gennemstegt. Kom vandet på, og lad det bruse op.

Tilsæt kaffir limeblade sammen med kokosmælk, fiskesauce og bambusskud. Bring retten i kog.

Skær den røde chili i tynde skiver, og fjern kernerne. Kom chili i retten, og smag til med sukker og soyasauce.

Server ris til din panang kylling og pynt evt. med lidt friske chiliskiver på toppen.

Indsendt af
d.
26.04.18.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.