Pandekager med havregryn uden æg

Når mel erstattes med havregryn, og æg byttes ud med hytteost, får man nogle lækre pandekage med struktur. De mætter, og de kan både være den perfekte start på en god morgen og en lækker afslutning på en dejlig middag.

  • Her er pandekagerne serveret med ahornsirup.
  • Dejen kan sagtens hænge sammen uden æg og mel.
  • Havregrynspandekagerne er ved at være færdige.

Til 2 personer

Rør alle ingredienser (undtagen olie) sammen i en skål. Lad det trække i 5 minutter, så havregrynene kan optage noget af væsken, og dejen bliver mere ensartet.

Steg pandekagerne i rigeligt olie. Pas på ikke at lave dem for store, for så er de svære at vende.

Server f.eks. med syltetøj, sukker eller banan, hvis det skal være lidt sundere.

Indsendt af
d.
14.01.15.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.