Blomkålsris på panden

Skift de traditionelle ris ud med sunde og overraskende lækre blomkålsris. Svits dem på panden inden serveringen, og tilsæt f.eks. hvidløg eller dine yndlingskrydderier.

  • Revet blomkål steges på panden.
  • Her er blomkålsrisene serveret med chili con carne.

Til 2 personer

Fedtfattig

Jeg anbefaler også denne gratis e-kogebog med de bedste blomkålsopskrifter.

Fremgangsmåde for blomkålsris på panden:

Skyl blomkålen og lad den dryppe af. Dup den evt. med lidt køkkenrulle.
Riv den på den grove side af rivejernet.

Svits blomkålsrisene i olie på en pande ved høj varme - evt. sammen med finthakket hvidløg eller krydderier efter smag. Blomkålen skal ikke tage farve, eller blive blød, så den skal kun svitses et øjeblik.
Smag til med salt og peber, og servér.

Få vores gratis e-bog med de bedste blomkålsopskrifter - klik her.

Indsendt af
d.
01.07.15.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.