Paprikagryde med pølser

Den bedste paprikagryde med pølser og grøntsager i en fantastisk paprikasovs med fløde. Altid et hit hos både børn og voksne.

  • Fantastisk paprikagryde med pølser, rød peber og champignoner.
  • Her serveret med blomkåls/sellerimos og kogte bønner.

Til 4 personer

Klik her og få vores gratis e-kogebog med lækre og nemme alt-i-én gryderetter.

Skær pølserne i skiver og hak løgene. Steg dem i smør eller olie i en stor gryde ved middel varme.

Rens champignonerne og skær dem i skiver. Kom dem i gryden og steg ved høj varme i et par minutter. Tilsæt evt. mere fedtstof, hvis det er ved at brænde på.

Skær peberfrugterne i halve strimler og kom dem i gryden sammen med paprika. Steg i et par minutter.

Skru ned på middel varme og tilsæt tomatpuré. Rør godt rundt. Tilsæt de hakkede tomater og bouillon.

Lad paprikagryden simre i 5-10 minutter og tilsæt fløden. Smag til med salt og peber.

Hvis du ønsker at sovsen skal være tykkere, kan du evt. jævne den med maizena udrørt i koldt vand. Men det kan sagtens udelades. Jeg synes at sovsen har en god konsistens i forvejen, så jeg jævner den ikke.

Drys evt. med friskhakket persille ved servering.

Servér f.eks. med ris, pasta, kartoffelmos eller blomkålsmos og evt. kogte grønne bønner, hvis du vil have flere grøntsager.

Indsendt af
d.
07.03.18.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.