Pasta med bacon og ostesauce

Ostesaucen giver let pastaretten en lækkert cremet konsistens, som får fint modspil af de sprøde baconbidder. Grøntsagerne gør retten sundere, friskere og tilfører samtidig ekstra farve- og smagsnuancer.

  • Mhm. Tilsat pasta og ostesauce er retten klar til servering.
  • Bacon og de farverige grøntsager på panden.

Til 2 personer

Kog pastaen al dente i letsaltet vand.

Steg baconternene ved middel varme på en pande.

Hak løg. Skær peberfrugt og squash i tern, og champignon i skiver. Kom grøntsagerne på panden, og lad dem stege med baconen.

Tilsæt mornaysauce eller anden ostesauce.

Hæld vandet fra den kogte pasta og vend den i ostesaucen.

Smag til med salt, peber og evt. andre krydderier efter smag.

Indsendt af
d.
03.03.14.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.