Pasta med laks og rejer

Er du vild med både laks og rejer? Der er ingen grund til at nøjes med en af delene. Server din pasta med begge de milde, lyserøde delikatesser, skønt forenet i en cremet flødesauce med masser af smag fra løg og chili.

  • Dejlig pastaret med rejer og laks, favoritter fra havet.

Til 2 personer

Skær laksen i store tern og steg dem i smørret til de har fået tydelige stegeskorper. Krydr med citronpeber og salt. Hak løg og chili i den størrelse stykker, du foretrækker.

Lad løg, chili og rejer stege sammen med laksen i ca. 3 min. og hæld derpå fløde over. Lad det simre ved svag varme til fløden begynder at tykne og få en gylden farve. Smag det evt. til med mere salt. Ønsker du mere sauce, kan du enten tilsætte lidt vand eller lidt mere fløde.

Kog pastaen efter anvisningen på pakken og server den med saucen.

Indsendt af
d.
29.04.14.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.