Pasta med rejer, hvidløg og fløde

Skøn ret med frisk pasta, stegte rejer, hvidløg og en skøn sauce af fløde, hvidvin og citron, der på én gang gør retten cremet og frisk i smagen. Pastaretten er nem at lave, og den kan være færdig i løbet af bare 20 minutter.

Til 2 personer

Sørg for, at rejerne er tøet op, og kom dem så op i en skål. Pres hvidløg, og tilsæt det sammen med olie. Lad det evt. marinere.

Steg rejerne gyldne i smørret på en pande ved middelvarme. Tilsæt hvidvin, når rejerne har fået lidt farve på begge sider. Lad det bruse af, og tilsæt så fløde og citron. Lad det komme op og boble, og tag det derefter af varmen med det samme. Smag til med salt og peber.

Kog pastaen efter anvisning på pakken, og kom den herefter over i panden med rejerne og flødesaucen. Vend det hele rundt, og server det straks.

Drys evt. med lidt revet parmesanost, eller server det i en skål ved siden af.

Indsendt af
d.
13.06.16.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.