Pastasalat med laks

Laks og pasta er en velkendt vinder-kombination. Hvorfor ikke anvende den viden, når du sammensætter en pastasalat? Endnu bedre bliver den kun tilsat voluminøse smagsnuancer fra bl.a. syrlige tranebær og cremet avocado.

  • Salaten med det hele: Pasta, lyserød laks og strålende grøntsager.

Til 4 personer

Kog pastaen efter anvisningen på posen, og lad den derefter afkøle.

Kom cashewnødderne på en pande og rist dem uden olie til de er gyldne.

Bræk den træ-agtige ende af aspargesene og skær dem derefter i små stykker à 2 cm. Hæld en kande kogende vand over aspargesene, og lad dem herefter afkøle i koldt vand.

Skyl vindruerne.

Skær oliven og vindruer i halve og skyl spinaten.

Skær avocado og laks i strimler og kom lidt citronsaft over.

Kom spinat og pasta i et fad sammen med 2/3 af asparges, vindruer, tranebær, feta og oliven. Kom herefter avocado og laks over. Der afsluttes med den sidste del af asparges, vindruer, tranebær, feta og oliven.

Der pyntes med cashewnødderne.

Indsendt af
d.
26.06.13.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.