Perlebygsalat med abrikoser

Perlebygsalaten er både mættende og lækker, og den sprøde salat og de knasende nødder gør den dejlig frisk og let. De tørrede abrikoser giver salaten sødme, og deres konsistens skaber et godt modspil til de andre ingredienser.

  • Flot perlebygsalat med rød radicchio, grønne pistacienødder og tørrede abrikoser.
  • Sådan ser salaten ud tættere på.

Til 2 personer

Kog perlebyggen i let saltet vand i ca. 25-30 minutter. Tag gryden af varmen, hæld eventuelt overskydende vand fra, og lad perlebyggen køle af.

Skær de tørrede abrikoser i mindre stykker eller strimler.

Skyl salaten, og lad den dryppe af. Skær den i strimler. Hak nødderne groft.

Bland alle ingredienserne sammen i en skål, eller servér nødderne ved siden af, så de bevarer deres sprødhed.

Indsendt af
d.
10.12.15.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.