Pizza flutes

Skønne fyldte flutes, der smager præcis som hjemmelavet pizza. De er virkelig nemme at lave, og det lækre fyld af oksekød, bacon og smeltet ost smager henrivende oven på de sprøde flutes. Du kan gøre retten sundere ved at bruge groft brød.

  • De lækre pizza flütes klar til at blive spist.
  • Her er flütesene skåret ud og klar til fyld.
  • Fyld af bl.a. oksekød, bacon og majs er fordelt i to flütes.

Til 4 personer

Snit en firkant i toppen af hvert flute på langsiden med en bredde på ca. 2 cm (se billede nr. 2). Pas på, at du ikke skærer igennem brødet. Fjern ’indmaden’ fra brødet med en ske.

Steg baconet i lidt smør på en pande, og læg det til side, når det er stegt færdigt.

Hak løget fint, og brun det i lidt smør på panden. Kom hvidløg og oksekød på panden. Krydr med paprika og oregano.

Skyl den friske basilikum, og hak den groft.

Kom tomatpuré, ketchup, bacon og basilikum i blandingen, når kødet er brunet. Kom evt. også majs i.

Smag til med salt og peber.

Fordel blandingen i hullerne i dine flutes, og kom revet ost på toppen.

Bag dine pizza flutes i ca. 12 minutter ved 200 grader – bagetiden kan variere alt efter, hvilke slags flutes, du bruger.

Indsendt af
d.
24.06.15.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.